Luxe huisgemaakte starter
*****
Trio van gerookte vis met gerookte paling , gerookte forel filet en gerookte zalm geserveerd met bieslook-creme fraiche dip en whisky saus
of
Gebakken rosbief op een bedje van gemengde salade met truffel jus en eendenlever krullen
of
Huisgerookte kalkoenfilet op een frisse huisgemaakte Waldorf salade
****
Verse kreeftensoep met diversen zeevruchten
of
Kopje dubbel getrokken kalfsboullion met bosui , truffel omelet en Madeira wijn
*****
Duet van gegrilde zeebaarsfilet en coquilles met een sausje van witte port en tuinkruiden
of
Duet van Australische Bavette steak en Ierse Diamanthaas steak met saus naar keuze*
of
Soufflé van camembert rucola en pijnboompitjes met roomsaus
of
Gebakken hertenbiefstuk met een saus naar keuze*
*(rode port-, peper-, warme knoflook-, bospaddestoelen- of rode wijnsaus met druiven en kaneel)
*****
Petit grand kerstdessert
of
Kaasplateau met een glas rode port of dessertwijn
of
Koffie met likeur
4 gangen €45,-
5 gangen €52,-
5 gangen en frisse champagnespoom als tussengerecht €59,-
Speciaal geselecteerd wijnarrangement 4 glazen €18,-
5 glazen €22,-